Zásady ochrany osobních údajů

Home » Zásady ochrany osobních údajů

Na PlayMyStake, přístupné z https://www.playmystake.com/, jednou z našich hlavních priorit je soukromí našich návštěvníků. Tento dokument Zásady ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které shromažďuje a zaznamenává PlayMyStake a jak je používáme.

Pokud máte další otázky nebo požadujete více informací o našich Zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a jsou platné pro návštěvníky našich webových stránek s ohledem na informace, které sdíleli a/nebo sbírali na PlayMyStake. Tyto zásady se nevztahují na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím jiných kanálů, než je tento web.

Souhlas

Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi Zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme

Osobní údaje, o jejichž poskytnutí jste požádáni, a důvody, proč jste o jejich poskytnutí požádáni, vám budou vysvětleny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, jako je vaše jméno, e-mailová adresa, telefonní číslo, obsah zprávy a/nebo přílohy, které nám můžete poslat, a jakékoli další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Když si zaregistrujete Účet, můžeme vás požádat o kontaktní údaje, včetně položek, jako je jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše informace

Údaje, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, včetně:

  • Poskytovat, provozovat a udržovat naše webové stránky
  • Vylepšete, personalizujte a rozšiřte naše webové stránky
  • Pochopte a analyzujte, jak používáte naše webové stránky
  • Vyvíjet nové produkty, služby, funkce a funkce
  • Komunikovat s vámi, buď přímo, nebo prostřednictvím některého z našich partnerů, včetně zákaznických služeb, abychom vám poskytli aktualizace a další informace týkající se webových stránek a pro marketingové a propagační účely
  • Posílejte vám e-maily
  • Najít a zabránit podvodům

Záznam souborů

PlayMyStake se řídí standardním postupem používání souborů protokolu. Tyto soubory zaznamenávají návštěvníky, když navštíví webové stránky. Všechny hostingové společnosti to dělají a jsou součástí analýzy hostingových služeb. Informace shromážděné protokolovými soubory zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a časové razítko, odkazující/výstupní stránky a případně počet kliknutí. Tyto nejsou spojeny s žádnými informacemi, které jsou osobně identifikovatelné. Účelem informací je analyzovat trendy, spravovat web, sledovat pohyb uživatelů na webu a shromažďovat demografické informace.

Soubory cookie a webové majáky

Jako každá jiná webová stránka používá PlayMyStake „cookies“. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací včetně preferencí návštěvníků a stránek na webu, které návštěvník navštívil nebo je navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci uživatelského zážitku přizpůsobením obsahu naší webové stránky na základě typu prohlížeče návštěvníků a/nebo jiných informací.

Naši reklamní partneři

Někteří inzerenti na našich stránkách mohou používat soubory cookie a webové majáky. Naši reklamní partneři jsou uvedeni níže. Každý z našich reklamních partnerů má své vlastní zásady ochrany osobních údajů pro své zásady týkající se uživatelských údajů. Pro snazší přístup jsme odkazovali níže na jejich zásady ochrany osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů reklamních partnerů

V tomto seznamu můžete najít zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů PlayMyStake.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo Web Beacons, které se používají v jejich příslušných reklamách a odkazech, které se objevují na PlayMyStake a které jsou odesílány přímo do prohlížeče uživatelů. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti jejich reklamních kampaní a/nebo k personalizaci reklamního obsahu, který vidíte na webových stránkách, které navštěvujete.

Upozorňujeme, že PlayMyStake nemá žádný přístup ani kontrolu nad těmito soubory cookie, které používají inzerenti třetích stran.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran

Zásady ochrany osobních údajů PlayMyStake se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto vám doporučujeme, abyste si pro podrobnější informace prostudovali příslušné Zásady ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak se odhlásit z určitých možností.

Soubory cookie můžete zakázat prostřednictvím jednotlivých možností prohlížeče. Chcete-li získat podrobnější informace o správě souborů cookie pomocí konkrétních webových prohlížečů, naleznete je na příslušných webových stránkách těchto prohlížečů.

Práva na ochranu osobních údajů CCPA (Neprodávejte mé osobní údaje)

Podle zákona CCPA mají spotřebitelé v Kalifornii kromě jiných práv právo:

Požadovat, aby podnik, který shromažďuje osobní údaje spotřebitelů, zveřejnil kategorie a konkrétní části osobních údajů, které podnik o spotřebitelích shromáždil.

Požádejte, aby podnik vymazal veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které podnik shromáždil.

Požadovat, aby podnik, který prodává osobní údaje spotřebitele, neprodával osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, kontaktujte nás.

Práva na ochranu osobních údajů GDPR

Rádi bychom se ujistili, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má nárok na následující:

Právo na přístup – Máte právo požadovat kopie svých osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu – Máte právo požadovat, abychom opravili jakékoli informace, o kterých se domníváte, že jsou nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom doplnili informace, o kterých se domníváte, že jsou neúplné.

Právo na výmaz – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – za určitých podmínek máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů.

Právo na přenositelnost údajů – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek předali údaje, které jsme shromáždili, jiné organizaci nebo přímo vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc na to, abychom vám odpověděli. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, kontaktujte nás.

Informace pro děti

Další součástí naší priority je přidání ochrany dětí při používání internetu. Vyzýváme rodiče a opatrovníky, aby sledovali, účastnili se a/nebo sledovali a řídili svou online aktivitu.

PlayMyStake vědomě neshromažďuje žádné osobní identifikační údaje od dětí mladších 13 let. Pokud si myslíte, že vaše dítě poskytlo tento druh informací na našich webových stránkách, důrazně vám doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my uděláme vše pro to, abychom neprodleně odstranili takové informace z našich záznamů.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Naše Zásady ochrany osobních údajů můžeme čas od času aktualizovat. Proto vám doporučujeme, abyste na této stránce pravidelně kontrolovali jakékoli změny. O jakýchkoli změnách vás budeme informovat zveřejněním nových Zásad ochrany osobních údajů na této stránce. Tyto změny jsou účinné okamžitě po jejich zveřejnění na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy nebo návrhy týkající se našich Zásad ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

AutorMichael Smith

Michael Smith je pozoruhodná postava v odvětví iGaming, známá svými rozsáhlými odbornými znalostmi a příspěvky v této oblasti. Jeho kariéra trvá přes dvě desetiletí, během kterých sehrál klíčovou roli při utváření online herního prostředí. Smithova kariéra v iGamingovém průmyslu začala na počátku 21. století. Začínal jako softwarový vývojář pro malou online herní společnost, kde získal cenné zkušenosti v oblasti herního designu a uživatelské zkušenosti. Jeho inovativní přístup a horlivé porozumění digitálním trendům ho rychle vynesly nahoru.

cs_CZCzech